söndag 3 oktober 2010

GOD KÖPEPIZZA EFTERLYSES

Detta är ett faktum: ibland blir man sugen på pizza. Även vi veganer (såklart). Tyvärr bor vi i den sortens stad som helt och hållet saknar ett utbud av veganpizzor. Det enda alternativet är då att beställa en pizza utan ost, men de gånger vi har testat detta så har det aldrig funkat. Senast blev det en pizza med champinjoner, paprika, lök, banan, curry och tomater. Tänkte att curryn skulle ge pizzan smak men det smakade ingenting, precis som alla andra gånger. Därför undrar vi nu om det är någon därute som har tips på goda fyllningar när man beställer pizza på ett ställe som inte har veganska alternativ? Finns det någon genial lösning måntro?

2 kommentarer:

Olivia sa...

Bor också i en stad där det inte går att få tag i vettig veganpizza, GAH! Har hänt att jag köpt hem den vanliga utan ost och hällt på egen sås/sojaost i efterhand...

hélin sa...

nu har jag grävt jättelångt in i er blogg.. känner mig som en riktig stalker haha!

det ni kan göra är att ta med en veganost med till pizzerian och be dom lägga det på pizzan. detta går givetvis inte att göra om man vill ha hemkörning men det kan vara ett alternativ om man befinner sig i pizzerian :) jag har gjort det några gånger och det har funkat finfint. gjorde det så många gånger på en pizzeria i örebro att de tillslut tog in veganost i sortimentet. fick tjata lite men det var det värt :)

annars har ni ju en superblogg. mycket fint!