torsdag 28 april 2011

VEGOFESTEN 2011

Hallå ja! Lördagen den 16 april tog vi tåget till Örebro och gick på vegofesten minsann. Här kommer lite bilder från Idas kamera:Såhär såg en del av vegofesten ut.

Vi köpte och provsmakade körv från Wheaty. Gal1 gott.


Green Laces och Nini (jag tror att hon heter det?) var på plats! Jag testade ett par vinrödlila kängor som jag sedan köpte. Himla kul med tanke på att jag aldrig ägt ett par ordentliga kängor.

Och dessa köpte Ida!

Nina var så himla snäll och go.

Djurrättsalliansen sålde cheesecake och vi var såklart tvungna att köpa.

Vi var i Örebro i en väldans massa timmar och vårt tåg hem gick inte förrän klockan sju, så vi tog en tur till Myrorna.


Vi köpte lins- och squashgryta med ris. Det var den enda rätten som fanns kvar när vi skulle äta. Tidigare kunde man köpa korv med bröd, tzayspett och potatissallad med tzatziki, och nachochips och tacofärs med dipp. Vi hade peppat tzayspetten, men det gjorde ingenting att de var slut, grytan var utsökt.

Utöver detta köpte vi sojaprotein och Ida köpte vit choklad. Vi gick även på föreläsningen ”Växa upp på Veganmat” av Ulla Troëng från Veganföreningen. Vi kanske inte var den rätta målgruppen då vi är 19 och 20 år, men det var sannerligen lärorikt och vi ska väl också ha barn någon dag, hoppas jag ehe.
Under dagen visade Lin Holmquist hur man gör en exotisk rawfood-tårta. Den kändes så jävla fräsch och nyttig och var skitgod. Hurra!

Tummen upp för vegofesten!! Ett bra arrangemang som inte dyker upp så ofta som det borde.


Tummen ner för för lite provsmakning hehe :(

Vet ej vad jag och min dubbelhaka vill säga med den här bilden. Kanske: Blir det vegomässan i Malmö i juni????

Och svaret är: jaa!

Anna

1 kommentar:

limpiegirrrrl sa...

JIPPIIIIEEEEE!!!