måndag 2 maj 2011

OLD CORNER

Under påskhelgen begav jag mig till bästa Göteborg. Självklart blev jag sugen på pizza och tog mig därför till Old Corner på Artillerigatan 14 i Gamlestan. 


 Old Corner serverar både ickevegansk och vegansk mat, även kött alltså. Lite synd kan man tycka men jag ger ändå tummen upp för den feta veganmenyn:

Jag och min fina vän Jasmine beställde in två grymma veganpizzor som vi delade på. En Gamla hörnet med tomatsås, ost, vegansk salami, skinka lök och paprika samt en Jonsborgs Chicken med tomatsås, ost, marinerad veggokyckling, champinjoner, lök och currysås. 
Båda pizzorna var sjukt goda! Vegansalamin+lök smakade till och med bättre än min favoritsalamipizza när jag var liten. Och currysås på en pizza, vem kunde tro att det var så gott? Det enda som var lite tråkigt var att de använde sig av Veggos kycklingbitar, alltså visst är de goda men det hade varit kul med någon lite mer ovanlig vegankyckling. Men utöver det så var pizzorna sjukt goda! Jag kommer utan tvekan tillbaka hit, nästa gång ska jag testa kebabpizzan och någon pastarätt tror jag. Bra priser och pluspoäng för den stora skålen med pizzasallad som ingick också!

Ida

2 kommentarer:

Olivia sa...

Kebabpizzan och "Wild West" är underbara!

Gåsen sa...

Asså, ledsen att säga det, men du har inte smakat en god veganpizza förrän du besökt Pizzeria Algarve i Malmö. OC är ok, Algarve däremot. Mmmmm...