torsdag 9 juni 2011

MALMÖ/KAO'S

Malmö var rena rama mathimlen för oss. Där hade vi typ tusen valmöjligheter när vi skulle gå ut och äta (kändes det som i alla fall), vilket var en helt ny och fin känsla. Vi börjar med nyöppnade Kao's!
Kao's är en nyöppnad veganrestaurang på Spångatan 32, i Malmö dårå. Det verkar många känna till vid det här laget ändå.


Vi besökte Kao's två gånger. Vid första besöket tog vi en svamprisotto och en paj med bönor och soltorkade tomater (i bakgrunden). Mellan 70-80 kronor styck kostade det ungefär. Stor plus för den generösa och goda sallden med gurka, tomat, paprika, isbergssallad, lök och rödkål. Maten i sig tyckte vi hade kunnat smaka lite, lite mer. Allt som allt var det gott ändå och mätt blev man!

Det andra besöket ägde rum under lunchtid och därför beslutade vi oss för att prova på deras lunchbuffé för 75 spänn. Pastasallad, quinoasallad, bulgursallad, massor av finfina röror och såser av olika slag, bönor, hembakat surdegsbröd, margarin och morots- och linssoppa var vad som serverades. Perfekt lunchmat och himla bra pris tyckte vi! Sen var det sjukt gott också. Kaffe på maten och väldigt trevlig och gullig personal. Hit borde man gå så fort man bara kan!

3 kommentarer:

Theresia sa...

Nice! Och vi som har planerat att gå dit o käka för första gången morgon. Nu ser vi verkligen fram emot det efter er recension.

Anni sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anni sa...

ooh jag tyckte väl att det var ni som handlade kakor av mig på mässan! men vågade inte hälsa ordentligt... hoppas ni hade en fin malmötripp iaf. :)