onsdag 14 september 2011

BRÖ MED MAJONÄS, TÅNGKAVIAR OCH DILL

Hei bloggen. Jag kan ju säga som såhär: jag har ett tråkigt liv. Dels för att Ida bor i Göteborg och jag bor kvar här i Eskilstuna och dels för att jag inte längre går på gymnasiet. Jag har alltså inte såå mycket att göra under dagarna. Utöver att plugga lite genusvetenskap från Umeå Universitet på halvfart så ligger jag mest och kollar på Dexter och pillar mig i naveln och käkar en massa rostade mackor med marmelad. Jag har alltid älskat rostat bröd med marmelad, men nu får det fa'an vara nog. Jag kände för lite variation och blev nå så djävulskt sugen på rostat bröd med äggfri majonäs, tångkaviar och dill när jag såg att en Julia tipsade om det i gruppen "Vegetarianer och veganer i Sverige" på fejjan. Gå med vettja!

Tångkaviar är så sjuuuuukt gott och jag brukar äta det dirr från burken  Mackorna blev såklart himla goda och min vardag blev lite roligare, ehe.


Ps. Jag har nu sett klart på alla fem säsonger av Dexter. Vad borde jag kolla på nu? Naruto tycker min bror, men alltså, anime.. Jag vente. Hjälp!!

3 kommentarer:

Mary-Lou sa...

carnivàle! twin peaks! berlin alexanderplatz!

Job sa...

star trek: voyager! battlestar galactica! firefly! lost girl!

Signe sa...

ska du se anime röstar jag på lite mer kvalitativa grejer än naruto, höhö.

min favroitregissör yuasa masaaki har gjort mind game (film), kemonozume, kaiba och tatami galaxy.

satoshi kon skapade en hel del fin film; paprika, paranoia agent (serie), tokyo godfathers, millennium actress och perfect blue.

antar att du sett ghiblifilmer...

andra favoriter är tekkon kinkreet (film), trapeze och flcl.