måndag 23 april 2012

GREEN MONDAY PÅ CONDECO OCH KVILLES HÄLSOKOST

Idaaaaag har vi sannerligen varit på äventyr. Först besökte vi Kvilles hälsokost på Kvilletorget 16 vid Vågmästareplatsen, vilket ligger ganska nära oss. De har ett bra veganskt utbud. Det finns bland annat tzay, körv, ost, fuskpinnar, rashers, pålägg, sojaprotein, bars av olika slag, äggfri majonäs, bönor och frön i lösvikt och mycket mera. Vi köpte med oss lite körv, sojaprotein och bars. Helt klart värt ett besök!


Sedan begav vi oss till Condeco, för idag var det nämligen premiär för deras nya koncept Green Monday. Det innebär att de endast serverar vegetarisk mat på måndagar och byter därmed ut köttet mot vegetariska alternativ. Jättebra initiativ tycker vi. Vi tog oss varsin surdegstoast med marinerad tofu och barbecuesås för 72 pengar eller något sådant. Jättegott... men Ida blev inte tillfreds! Så vi åkte hemåt och käkade scones. Mer om det i ett annat inlägg!



































Tyvärr verkar det finnas få veganska alternativ, tofumackan, linssopa och tofusallad. Personalen hade inte så bra koll på vad som var veganskt, men det får man väl förstå med tanke på att det var den första köttfria måndagen.

PS. Några av bilderna är från Annas instagram, där hon heter papperspase. FÖLJ HENNE!!!!!!! Tack.

Inga kommentarer: