lördag 5 maj 2012

INVIGNING AV JONSBORG

Idag hade Jonsborgs gatukök invigning efter flera månaders ombyggnad. Så många gånger som vi har vandrat över avenyn och önskat att Jonsborg hade varit öppet. Vi har drömt om deras baconburgare och körvar med mos och peppat inför den här dagen i flera månader. Så idag var det som sagt ÄNTLIGEN dags.
Här granskar Anna korvmenyn. På tal om menyn så verkar det vara ungefär samma veganutbud som tidigare, förutom att de verkar ha tagit bort sojaköttbullarna med mos. Synd! Men bra utbud på korvar och burgare annars, och både tzay och falafel finns kvar i sortimentet. En burgare inklusive dricka och pommes kostade 75 kronor. Helt okej tycker vi.

Vi tog den efterlängtade baconburgaren med pommes och en tunnbrödsrulle med bratwurst och mos. De verkar ha bytt ut det tidigare egengjorda baconet mot färdiga rashers (eller liknande produkt), men det var lika gott som vanligt ändå. Även tunnbrödsrullen satt fint. Gött mos som de säger här i Göteborg!

Glada barn!

Inneserveringen var tyvärr stängd idag p.g.a. att det hade varit lite kaos med allt folk och så. Men vanligtvis och till sommaren kommer de ha öppet därinne i alla fall. Alla som har vägarna förbi Göteborg borde alltså ta sig till Jonsborgs gatukök! På momangen.

1 kommentar:

Anonym sa...

60 kronor för en halv special haha svindyr. Detta som va en bra korvmoj en gång i tiden med föregående ägare.
Peter