måndag 2 juli 2012

Pannkakor och tips på boende i Malmö

Hajhaj bloggen!

Här ekar det lite tomt åså, antar att vi är upptagna med att ha sommarlov/jobba/rita/göra allt och inget. Vi lagar och äter mat som aldrig förr, ändå glömmer vi bort att uppdatera här. Lite synd, men vi ska försöka bättra oss. Ikväll åt vi pannkakor i kollektivet i alla fall, lite såhär såg det ut:
För övrigt åker vi till Malmö i två nätter nästa vecka, den 11 juli. Vi tar jättegärna emot tips på boende, antingen om någon vet några schyssta veganer som vill ha två sköna inneboende i två nätter, eller billiga och bra vandrarhem som ligger centralt eller bara vad som helst. Alla tips är välkomna!

Pöss&Kram Ida och Anna

Ps. Ida har har blivit instagramnörd också! Idasundinasp heter hon där om någon är intresserad. Ds.

2 kommentarer:

Anni sa...

Tyvärr kan jag inte erbjuda sängplats hos mig de nätterna, annars hade jag gärna gjort det! Vet inte heller om jag kan tipsa om något särskilt vandrarhem men googla bara på "vandrarhem malmö" så borde ni hitta något. Vet att STF har ett nära Operan som ju ligger väldigt centralt.

Övriga tips: ät glass på Is à Bella och Dolce Sicilia, käka på Chez Madame, kika runt i butikerna kring Davidshalls torg, promenera i Slottsparken och på Ribban (Ribersgborgs strand nere vid havet), fika på Systrar & Bröder (mitt favvoställe där de har en del veganska kakor och bullar, ligger nära Operan), häng på Möllan (där finns många barer och restauranger, flera där man kan få vegansk mat).

Hoppas vi springer på varandra! :)

Syster Vegan sa...

gaaaah, gott!

måste ätas snarast