fredag 9 december 2011

OLD CORNER

Ida har redan skrivit om Old Corner, men jag måste skriva om när hon och jag var där. Ida åt chicken faijta, med veg.kycklingfilé, majskolv, lök, paprika, klyftpotatis och salsa för 99 spänn. Jag körde på stort och beställde kolgrillad steak med klyftpotatis och bearnaisesås för 120 pix. Någongång måste man unna sig ehh.

Tyvärr tycker vi inte att maten var värd priset. Det är trist att deras "kyckling" är Veggos kycklingbitar, vilka är rätt tråkiga. Jag tyckte att det var för lite sås, så det blev lite torrt mot slutet. Annars, stort plus att de har en sådan fet veganmeny!Anna

5 kommentarer:

Mamman sa...

Kär Göteborgare! Nu kan ni väl börja uppdatera er blogg lite oftare. Jag saknar Annas matlagning och behöver inspiration! :)

Mamman sa...

Kära Göteborgare ska det ju vara. :)

ANDREA sa...

HALLÅ HALLÅ! jag heter Andrea och jag ramlade in på er blogg av en slump när jag googlade bilder på jonsborgs gatuköks meny (craaavings!) jag tycker att ni verkar vara REKORDERLIGA (stavning?) människor. uppdatera bloggen oftare! jag ska flytta till göteborg i höst (efter mitt vegantioårsjubileum!) och vi BORDE hänga då. jag är faktiskt en resonlig och präktig person. för tillfället är jag i bolivia, kan tala om att veganmaten här är FAB! jajaja, hoppas att ni fina veganer är mätta och lyckliga!

Johan sa...

HALLLÅ UPPDATERA

ida och anna sa...

HEJ ANDREA. Vad kul, vad kul! Härligt det låter att vara i Bolivia. Då kan du ju laga lite bolivianska maträtter till oss när vi ses ;). SES I HÖST OCH HA DET GÖTT. Med kamratliga hälsningar Anna och Ida.

Johan: OKEJRÅ!!!