fredag 16 mars 2012

Hei kompizar! Här har det varit tyst ett tag, som det så ofta är. Flåt då. Tänkte skriva vad som händer i våra liv just nu, med tanke på att vi inte skrivit på ett tag.

Jag, Anna, har flyttat till Göteborg. Bor i Biskopsgården med Linn, Andreas och Nicolas. Jag pluggar Genusvetenskap distans från Umeå Universitet och Västerländsk kolonialism och imperialism på Göteborgs universitet. Allt gott!

Ida bor ju även hon i Göteborg, vilket hon gjort i flera månader. Hon bor i Biskopsgården, på samma gata som mig (!!!!!!), med Annelie, Linnéa och Ida. Pluggar Genusvetenskap på Göteborgs universitet och ett tag jobbade hon även på den vegetariska restaurangen Andrum, som ligger på Östra Hamngatan 19. Sen blev det tyvärr lite för mycket med tanke på heltidsstudierna, så  hon slutade.

Jag och Linn besökte Andrum en dag. Ida jobbade lyckligtvis men jag glömde fota henne..... Vi käkade buffé som kostar 72 pengar. Buffén är tyvärr inte helt vegansk, men man kan säga till i kassan så tar de fram lite mer veganska alternativ, typ lasagne och omelett, och grejer. Som vegan får man två tallrikar: en tallrik där personalen lägger upp maten som finns bakom disken, och en som man får plocka från buffén på. Jag är mycket nöjd över buffén, synd bara att man bara får ta EN GÅNG. Är det verkligen en buffé då? Fast det gjorde inte så mycket, jag fick i mig alldeles för mycket mat ändå.Bild 1: Linns vegetariska tallrik.
Bild 2: Linn njuter och de två veganska tallrikarna i förgrunden är MINA HAHHAHAHA.

Med kamratliga hälsningar Anna

2 kommentarer:

joakim sa...

HAHA vafan! Hela grejen med buffé är ju att man får äta hur mycket man vill?!?!?! sämst

Mamman sa...

Hurra! Ni är tillbaka. Finemang! <3