söndag 25 mars 2012

TWO LITTLE BIRDS

Vi är tråkiga och äter typ rester eller scrambled tofu istället för våfflor idag. Därför ska vi berätta om när vi var på Two Little Birds för ett tag sedan istället! Det ligger på Andra Långgatan 5 och är ett mysigt litet och konsthantverksgalleri, med väldigt fin inredning. På menyn har de mycket ekologiskt och för oss veganer finns det en sallad med tofu och olivröra, samt mackor med samma fyllning. Till efterrätt finns det chokladbollar, snickerskakor och någon slags kaka (typ äppel- eller hallonkaka) med vegansk vaniljsås. Vi var hongriga så vi tog alltså varsin grillad macka med olivröra, tofu rosso, tomat och paprika. 
Den här lilla kompisen fick vi låna i väntan på maten. Fin!


Båda tyckte att mackorna var fettttt goda. 65 spänn kostar dem, vilket det var värt. Om man är jättehungrig kanske man inte blir helt mätt, men då kan man ju alltid äta efterrätt också liksom. Stort plus till den fina och trevliga personalen! Alla borde ta sig dit och fika och titta på konst.

Ida och Anna

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Vegomässan firar i år 5-årsjubileum och vi vill väldigt gärna ha med er blogg på festligheterna.

Vegomässan har snabbt blivit ett uppskattat och efterlängtat arrangemang för Sveriges alla vegetarianer och veganer och som en inofficiell branschträff för företag inom vegetarisk kost och djurvänliga produkter. Vi räknar i år med ett besökarantal på omkring 2000-2500 personer under en dag och hoppas att ni vill göra oss sällskap och visa upp er blogg för besökarna som till stor del är veg*ner/vegointresserade och aktiva djurvänner.
Återkom gärna inom kort om ni är intresserade.

Med vänliga hälsningar

Ulrika Åhman

Mobil 0736 511413
Vegomässan 2012
Box 385, 114 79 Stockholm, Sweden

E-post: info@vegomassan.org
Hemsida: www.vegomassan.org
Facebook: www.fb.com/vegomassan