onsdag 23 februari 2011

BERLIN/DOLORES

Berlin var nog det bästa jag har varit med om i matväg. Åhåhåh säger jag bara. Besökte många himmelska veganrestauranger och nu är jag ledsen i magen av att vara hemma igen haha.
Resan började med en fruktsallad och ett fattigt bröd på något random café p.g.a trötthet/lathet. MEN det gjorde inte så mycket för på vägen till hotellet sprang jag in i en Biomarkt där jag blev bjuden på sojadryck och köpte världens bästa sojayoghurt. Senare på dagen besökte jag dessutom Dolores och blev nöjd och glad på en gång.

 Dolores ligger på Rosa-luxemburg-str. 7, mitt i mitten liksom. De säljer massvis av fetgoda burritos och har många veganska alternativ. Som dessutom är väl märkta att de är just veganska. Sånt gillar vi! Jag beställde en Dolores Vegan som innehöll tofu, svarta bönor, grönsaker, salsa verde, spanskt ris och guacamole. Rätt starkt och sjukt gott! Kostade 5,70 euro så det var billigt och väldigt BRA. Sån här mat är precis vad jag gillar! Såhär fin var wrapen när jag fick den:


Och såhär god var den i munnen! Omnom!

Kort sagt: Dolores är verkligen värt ett besök. Har du vägarna förbi Berlin så ta dig dit!

Ida

3 kommentarer:

Fido sa...

Fan va gött med Berlin-mat-resa! Jag var på Dolores bara 1 gång under tiden jag bodde där och då åt jag precis den som du beställde. Tyckte dock inte om den lika mycket som du :)

Vilka besökte ni mer?

din vän anna sa...

Låter värt som fan!

Kinesen sa...

DOLORES! Så jälla gött!